«Азовська кабельна компанія» прийняла участь в Міжнародному симпозіумі SIEMA’2018

25 жовтня 2018 року на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відкрився Міжнародний симпозіум «Проблеми електроенергетики, електротехніки та електромеханіки SIEMA’2018», присвячений 100-річчю Національної академії наук України. Представники ТОВ «Азовська кабельна компанія» мали можливість прийняти участь в даному заході.

26 жовтня на засіданні секції симпозіуму «Електроізоляційна, кабельна і оптоволоконна техніка» в рамках диспуту представники компанії зробили презентацію-доповідь «Удосконалена система захисту фольги випускного вікна промислових прискорювачів електронів по струму кадрової та рядкової розгорток», що викликала жваву дискусію. Треба зазначити, що ТОВ «Азовська кабельна компанія» є однією з провідних кампаній в Україні яка залучає до технологічного процесу електронні пучки високої енергії для обробки полімерної оболонки кабельно-провідникової продукції з метою підвищення її якісних властивостей.

Загалом участь в симпозіумі прийняли близько 100 вчених, в тому числі професорсько-викладацький склад технічних вузів України, завідувачі кафедрами, директори інститутів, представники електротехнічних компаній та підприємств різного призначання.

Учасники заходу відзначили високий рівень фундаментальних і прикладних досліджень, висвітлених у доповідях, важливість симпозіуму для підвищення рівня розробок в області електротехніки в Україні, розвитку промислового виробництва електроустаткування, кабельно-провідникової продукції, вдосконалення процесів передачі та споживання електричної енергії, захисту людини і навколишнього середовища від негативного електромагнітного впливу електроустановок. Більш детальну інформацію про симпозіум можливо дізнатись за посиланням